Ik wil me graag abonneren op de nieuwsbrief van Peter de Roode

In Company Trainingen


Naast zijn adviespraktijk verzorgt Peter de Roode In Company trainingen voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Deze trainingen zijn onderscheidend van andere trainingen, omdat de Roode aan elk onderwerp in de praktijk heeft gewerkt als consultant of als adviseur. Alle trainingen zijn laagdrempelig, voor iedereen goed te volgen en verlopen in een ontspannen en vriendelijke sfeer.

Ook zijn alle trainingen door hem zelf ontwikkeld en bij vele klanten toegepast met een hoge tevredenheid. Hij is naast een ervaren trainer en adviseur die de praktijk goed kent, ook iemand die uitstekend op de hoogte is van de literatuur en theorie van het betreffende onderwerp. Het trainingsmateriaal is daarom goed onderbouwd. Veel aandacht zal besteed worden om het geleerde in de praktijk te brengen.

Data

Alle cursussen worden in overleg vastgesteld.

Werkwijze

Elke training wordt opgezet volgens het ALAPA model. Dit staat voor: Assessment, Learning, Analysis, Practice en Application. Of in het Nederlands: Inschatting, Leren, Analyse, Oefening en Toepassing.

Locatie

De locatie wordt in overleg vastgesteld.

Groepsgrootte

Maximale groepsgrootte: 12 deelnemers

Maatwerk trainingen

Daarnaast is het mogelijk dat de Roode Advies & Consultancy voor uw organisatie cursusmateriaal op maat maakt en uw mensen daarmee traint.
Mogelijke onderwerpen of combinaties daarvan zijn:
  • Visie en strategie
  • Leiderschap en cultuur
  • Service & Klantgerichtheid
  • Organisatieverandering en Lerende Organisatie
  • Instrumenten en Modellen
  • Kennismanagement en ICT 
Onderwerpen

© 2019 pderoode.com